fredag 8 november 2013

Inför v.46



Vi har läst ett kapitel ur Mattedetektiverna. My, Pi, Eta och Alfa träffade en arkeolog som hade hittat drottning Vadoros skattkarta. Men vad menade hon med rätblocken och cirklarna?
Eleverna fick sitta i grupper och komma verens om sin lösning som sedan presenterades i klassen. Alla fick lyssna på gruppernas olika svar. Idag fortsatte vi och läsa och svaret var.......







I onsdags hade vi klassråd. Klassen tog upp att det ibland är lite rörigt nere i omklädningsrummen på idrotten. Jag ska prata med idrottslärarna och återkommer.
Klassen pratade också om att vissa upplever att det är flera som slarvar i tratten med sina kläder. Alla ska tänka på det och skärpa sig. Neea var sekreterare och Adam var ordförande.

Nu håller vi på att förbereda vår redovisningskväll. Kreativiteten är på skyhög nivå :) Detta är ett spännande projekt och en process som alla kommer att lära sig något av.
Vi ses på torsdag kl 18.00!! Vi kommer garanterat vara klara senast kl 19.00

Onsdagen den 20 november åker vi skridskor. Vi har ishallen mellan 8.00- 11.00. Finns det någon vuxen som kan hjälpa till att köra packningen till och från Vallhammra ishall? Hör av er till mig så jag vet.


Läsläxa som vanigt plus att titta/lyssna på låten: What does the fox say? (Vi har gått igenom texten i skolan)

Mvh Linda Olsson

1 kommentar:

  1. Jag ska också försöka komma på torsdag, verkar som det blir en spännande kväll!

    SvaraRadera