torsdag 15 maj 2014

inför v. 21 och 22

Hej!

Vi har nu avslutat temat: konst. Det har varit fantastiskt att följa eleverna i deras skapande process.
Vernissagen i tisdags blev lyckad. Tack alla som kom!
Eleverna har också fått reflektera över sitt lärande under konst-temat.

Konstverken kommer hem inom snar framtid.

I matematiken har vi fortsatt med multiplikation.

Klassen har bestämt att de vill hålla i lite underhållning på avslutningsdagen, efter den stora avslutningen på skolgården. Ni är varmt välkomna!


  • fredagen den 23 maj är en stängningsdag. Både skola/fritids är stängt.
  • torsdagen den 29/5 samt fredagen den 30/5 är skolan stängd.
  • tisdagen den 3 juni har klassen vikarie. Min bror tar studenten.
  • torsdagen den 5 juni åker vi på en utflykt ihop med klass 1a samt F-klassen. Vi kommer åka till Sillvik där vi var förra året. Vill ni följa med är det bara att hänga på. Meddela gärna innan. 
  • fredagen den 6 juni är vi lediga.
  • torsdagen den 12 juni är det skolavslutning.

I åk 3 kommer klassen att utökas med 6-7 elever. Vi har valt att behålla klass 2a som en grupp och bygga på den. Det kommer äntligen lite fler tjejer (4 st) och några killar till. Det ska bli kul, spännande och utmanande att undervisa klassen låsåret 14/15. Den nya klassen kommer att träffas måndagen den 9 juni. 

I klassrummet har vi elever som inte är så rädda om skolans saker. Pennor ligger på golvet, suddigum förstörs, linjaler går sönder etc. Jag går och plockar och städar efter de när jag egentligen vill planera lektioner. Nu tänker jag vara bestämd med att alla ska plocka upp efter sig och lämna sin plats ren och i ordning. Prata gärna med ditt barn hemma om hur de hanterar skolans pennor och suddigum. Sedan har det försvunnit ett 10-tal suddigum från min skrivbordslåda, så är det någon elev som har många sudd i väskan får ni uppmana till att lämna tillbaka. 

Önskar er en härlig helg.
Lycka till alla som ska springa Göteborgs varvet!

Linda 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar